Burnoutmommy

Alle moeders raken weleens uit balans

Jolien

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de financiële dienstverlening. Tijdens deze loopbaan volgde ik de studie Human Resources én werd ik moeder. Na een turbulente tijd rondom mijn zwangerschappen nam ik eindelijk die langverwachte carrièrestap. Om vervolgens 6 weken later thuis te zitten: burn-out!

Het bleek dat ik na jaren keihard werken, leren, stage lopen, onderzoek doen en ontwikkelen een groei had door te maken op heel ander vlak. Groei die je niet kunt leren uit een boekje. Een transformatie waar geen script voor is. Maar die je alleen doormaakt als je helemaal terug gaat naar de basis. 

In 2017 ben ik begonnen met mijn blog, want ik was toch zeker niet de enige moeder? En dat was ik zeker niet. Ik kreeg zo veel positieve reacties, erkenning en herkenning vanuit verwachte en onverwachte hoek. Dit alles heeft mij gestimuleerd onderzoek te doen naar burn-out in combinatie met moederschap anno nu.

Samen met mijn business coach heb ik Burnout Mommy Coaching opgezet, waarbij ik moeders help om in balans te komen. Ik volg de studie Counsellor Psychologie bij Stichting Counselling Nederland. Deze opleiding wordt erkend door zorgverzekeraars.