Burnoutmommy

Alle moeders raken weleens uit balans

Jolien

Ik ben Jolien Fiegel, moeder van 2 energieke jongens (5 en 8 jaar) en getrouwd met George. Als ik het even niet meer weet, haal ik antwoorden uit de natuur. Daarom hebben we als gezin in 2019 de drukke stad verruild voor een landelijk leven. Als zelfstandig ondernemer haal ik kracht uit samenwerken. Ik ben gek op lezen en nog meer op schrijven. Ik houd van structuur, maar denk graag out-of-the-box. Creativiteit drijft mij en bovenal staat mijn gezin op nummer 1. 

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de financiële dienstverlening. Tijdens deze loopbaan volgde ik de studie Human Resources én werd ik moeder. Na een turbulente tijd rondom mijn zwangerschappen nam ik eindelijk die langverwachte carrièrestap. Om vervolgens 6 weken later thuis te zitten: burn-out!

Het bleek dat ik na jaren keihard werken, leren, stage lopen, onderzoek doen en ontwikkelen een groei had door te maken op heel ander vlak. Groei die je niet kunt leren uit een boekje. Een transformatie waar geen script voor is. Maar die je alleen doormaakt als je helemaal terug gaat naar de basis. 

In 2017 ben ik begonnen met mijn blog, want ik was toch zeker niet de enige moeder? En dat was ik zeker niet. Ik kreeg zo veel positieve reacties, erkenning en herkenning vanuit verwachte en onverwachte hoek. Dit alles heeft mij gestimuleerd onderzoek te doen naar burn-out in combinatie met moederschap anno nu.

Samen met mijn business coach heb ik Burnout Mommy Coaching opgezet, waarbij ik moeders help om in balans te komen. Ik volg de studie Counsellor Psychologie bij Stichting Counselling Nederland. Deze opleiding wordt erkend door zorgverzekeraars.