Jolien

Wie ben ik?

Ik ben Jolien, moeder van 2 stoere jongens en gelukkig getrouwd. Gek op de natuur en daarom het drukke stadsleven achter me gelaten. Zelfstandig ondernemer, maar ik haal kracht uit samenwerken. Gek op lezen en nog meer op schrijven. Ik houd van structuur, maar denk graag out-of-the-box. Ik ben ontzettend gedreven, maar mijn gezin staat op nummer 1.

Ik heb ruim 10 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening. Tijdens deze loopbaan volgde ik de studie Human Resources én ik werd moeder. Na een turbulente tijd rondom mijn zwangerschappen nam ik eindelijk die langverwachte carrière stap. Om vervolgens 6 weken later thuis te zitten: burn-out!

Het bleek dat ik na 10 jaar lang keihard werken, leren, stage lopen, onderzoek doen en ontwikkelen een groei had door te maken op een heel ander vlak. Mijn persoonlijke groei. Groei die je niet kunt leren uit een boekje. Maar die je alleen leert, als je helemaal terug gaat naar de basis.

Zo ben ik in 2017 mijn blog begonnen, want ik was toch zeker niet de enige moeder? En dat was ik zeker niet. Ik kreeg zoveel positieve reacties, erkenning en herkenning vanuit verwachte en onverwachte hoek. Dit alles heeft mij gestimuleerd onderzoek te doen naar burn-out in combinatie met het moederschap anno nu.

Ik heb samen met mijn business coach Burnout Mommy Coaching opgezet, waarbij ik moeders help om in balans te komen. Ik volg de studie Counsellor Psychologie bij Stichting Counselling Nederland. Deze opleiding wordt erkend door zorgverzekeraars.

Omdat kwaliteit voor mij voorop staat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en ben ik lid van European Mentoring & Coaching Council.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven